Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel pandora.


 

- Kerken Architectuurgids, geïllustreerd overzicht van stijlperioden, bouwelementen en materialen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Kerken Architectuurgids, geïllustreerd overzicht van stijlperioden, bouwelementen en materialen
Schrijver:
Titel: Kerken Architectuurgids, geïllustreerd overzicht van stijlperioden, bouwelementen en materialen
ISBN: 9789089981172
Uitgever: Librero
Bijzonderheid: 2011, 256pp., paperback met flappen, veel fraaie getekende zwart-wit illustraties, zo goed als nieuw,
Prijs: € 7,95
€ 4,85
Meer info In de Kerkenarchitectuurgids wordt aan de hand van duidelijke voorbeelden gedetailleerd uitgelegd hoe de structuur en de functie van een kerkgebouw kan worden ontcijferd. Het boek beschrijft de ontwikkeling van de architectuur van grootse kerkelijke bouwwerken, van de Tempel van Salomo en de sierlijke middeleeuwse gotische kathedralen tot de postmoderne bouwwerken van de 20e eeuw. Dankzij de verfijnde gravures en gezaghebbende tekst kunt u met deze toegankelijke gids de geschiedenis en symboliek van kerken aan de hand van de architectonische kenmerken doorgronden. - Verkent alle typen christelijke bouwwerken, waaronder kerken, kapellen, kathedralen, abdijen en kloosters. - Plaats bouwstijlen, materialen en decoratieve kunsten in een historische context, wat het herkennen van de verschillende architectonische elementen, de inrichting en de ornamentiek van enkele van de mooiste gebouwen ter wereld op beeldende wijze vereenvoudigt. - Geeft informatie over visuele aanwijzingen die betrekking hebben op verborgen boodschappen of de spirituele verbinding tussen hemel en aarde.
Boek bekijken

pandora uit Dordrecht

zakelijk

Logo pandora

Pandora heeft sinds 1981 een winkel in de oude binnenstad van Dordrecht met een uitgebreide boekenafdeling / antiquariaat. Daarnaast hebben wij m.b.t. diverse categorieën ook een grote verzameling curieuze en verzamelwaardige boeken, brochures etc ,die alleen via boekwinkeltjes worden aangeboden.
Na een bestelling ontvangt u van ons een bevestiging met de betaal- en verzendgegevens. Pakketverzending is naar keus via PostNL of DHL. De verzendkosten zijn conform hun prijs. U kunt er ook voor kiezen om het pakket in onze winkel op te halen.
Bij uitzondering kan het voorkomen dat een boek reeds verkocht of onvindbaar is, bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.