Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Paper Sun.


 

Cumming, Charles - Trinity Six, The (original first Edition, signed by author)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cumming, Charles - Trinity Six, The (original first Edition, signed by author)
Schrijver: Cumming, Charles
Titel: Trinity Six, The (original first Edition, signed by author)
ISBN: 9780007337798
Uitgever: HARPER COLLINS PUBLISHERS
Bijzonderheid: London, 2011, 406 pp., first Edition, first printing, signed by author on title page; as new hardcover in as new dustjacket, protected by removable transparent archival sleeve
Prijs: € 30,00
Boek bekijken

Paper Sun uit Soest

particulier
PAPER SUN biedt boeken aan zoals we ze zelf graag willen kopen. We streven ernaar om zo mogelijk boeken te verkopen, die in perfecte staat of nieuwstaat verkeren (tenzij anders vermeld). Daarom tonen wij altijd gedetailleerde foto's van onze boeken. Wij verkopen boeken op een breed gebied: geschiedenis, vaak met zeldzame titels, literatuur, literaire romans maar ook science fiction en thrillers. Daarbij proberen we in ons aanbod een zo hoog mogelijk niveau te handhaven, zowel wat de inhoud van onze boeken betreft als wat betreft de staat waarin het boek verkeert. Paper Sun is dus geen "koopjesboekhandel", maar we bieden onze boeken wel altijd aan voor een concurrerende prijs, omdat een onbereikbaar geprijsd boek voor niemand nut heeft. Mocht u geïnteresseerd zijn in een boek van paper Sun, maar de prijs oprecht niet realistisch vinden, benader ons dan met een vraag of voorstel. U krijgt in ieder geval altijd antwoord van ons.
Wij bieden vaak boeken in het Engels aan, maar soms ook in het Frans of Duits, meestal gebonden exemplaren en niet zelden eerste drukken en gesigneerde exemplaren. Een deel van ons aanbod betreft zeldzame titels, die dan vanzelfsprekend wel wat hoger in prijs zijn dan een gemiddeld boek. Wij brengen onze eigen deskundigheid in bij het beschrijven van boeken. Daarom vindt u soms boeken, bijvoorbeeld op het terrein van geschiedenis of (pop)muziek, die door ons als tweetal titels of als set worden aangeboden, of waarbij wij verwijzen naar een andere titel, omdat wij vinden, dat die boeken goed bij elkaar passen of elkaar aanvullen. Soms ook vindt u bij Paper Sun onder een titel, schrijver of uitgever hele series. Het loont dus om onze catalogus zorgvuldig door te kijken.
Wij hopen dat we ons enthousiasme voor het mooie en bijzondere boek ook met u kunnen delen en u ooit als klant te mogen begroeten.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.