Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ponsava Books.


 

Emants (Voorburg, 12 augustus 1848 - Baden (Zwitserland), 14 oktober 1923), Marcelius - Een nagelaten bekentenis. De roman in de vorm van een autobiografie vertelt over de ongeveer dertigjarige Willem Termeer. Wanneer het boek boek begint heeft hij zojuist zijn vrouw vermoord. Emants' belangrijkste werk.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Emants (Voorburg, 12 augustus 1848 - Baden (Zwitserland), 14 oktober 1923), Marcelius - Een nagelaten bekentenis. De roman in de vorm van een autobiografie vertelt over de ongeveer dertigjarige Willem Termeer. Wanneer het boek boek begint heeft hij zojuist zijn vrouw vermoord. Emants' belangrijkste werk.
Schrijver: Emants (Voorburg, 12 augustus 1848 - Baden (Zwitserland), 14 oktober 1923), Marcelius
Titel: Een nagelaten bekentenis. De roman in de vorm van een autobiografie vertelt over de ongeveer dertigjarige Willem Termeer. Wanneer het boek boek begint heeft hij zojuist zijn vrouw vermoord. Emants' belangrijkste werk.
ISBN: 9028200649
Uitgever: Van Oorschot, pb 230 pag. Rug goed.
Bijzonderheid: 1985, 21e druk. (1894ยน)
Prijs: € 5,50
Meer info Beklemmende roman over de moord op zijn vrouw door Willem Termeer- Emants' belangrijkste werk.
Emants is vicevoorzitter van de 'Vereniging tot vereenvoudiging van onze spelling', en schrijft de roman Een nagelaten bekentenis "ongeveer volgens Kollewijn". Hij heeft ook zitting in een staatscommissie voor hervorming van de Nederlandse spelling, die echter niet slaagt. Ruim na zijn dood zal minister Marchant deze voorstellen alsnog grotendeels invoeren.
Boek bekijken

Ponsava Books uit Leidschendam

particulier

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een e-mail die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.