Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ponsava Books.


 

Zwaan (Meppel, 17 augustus 1944), Peter de - Verknipt - Met mannen kon Nillie doen wat ze wilde, maar ze kon ze wel krigen maar niet houden.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Zwaan (Meppel, 17 augustus 1944), Peter de - Verknipt - Met mannen kon Nillie doen wat ze wilde, maar ze kon ze wel krigen maar niet houden.
Schrijver: Zwaan (Meppel, 17 augustus 1944), Peter de
Titel: Verknipt - Met mannen kon Nillie doen wat ze wilde, maar ze kon ze wel krigen maar niet houden.
ISBN: 978022538470
Uitgever: De Boekerij, pb 240 pag., rug goed.
Bijzonderheid: 2004, 1e druk
Prijs: € 5,00
Meer info Winnaar van de gouden strop.
Boek bekijken

Ponsava Books uit Leidschendam

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een email die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen