Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Products015.com.


 

Simone Bergmann - Onze Stad Den Haag

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Simone Bergmann - Onze Stad Den Haag
Schrijver: Simone Bergmann
Titel: Onze Stad Den Haag
ISBN: 9789081765404
Uitgever: DenHaagDirect BV
Bijzonderheid: Jaartal: 2011 - Druk: 1 - Staat: Goed - Lichte gebruik-/opslagsporen; Hoekje(s) licht gebogen; Lichte slijtage randjes/hoekjes/rug
Prijs: € 9,75
Gratis
Meer info

Onze Stad Den Haag, een stadsgids door en voor Hagenaars en Hagenezen met 4 routes door de stad langs bijzondere verhalen en foto's van de bloggers van www.DenHaagDirect.nl en de gidsen van Totzo! Ontdek Den Haag door de ogen van inwoners zelf! Zij laten je de stad op hun manier zien, voelen en ervaren. In het boek zijn de beste verhalen, de bekende hotspots, de onbekende verborgen plekjes, de beste tips en de mooiste foto’s door DenHaagDirect.nl gebundeld in vier routes door de stad: één wandelroute, twee fietsroutes en een Haagse Spiegelroute met het openbaar vervoer! Kortom, een bijzondere stadsgids om te lezen en om actief de stad mee in te gaan (incl. losse plattegrond).

Boek bekijken

Products015.com uit Rotterdam

zakelijk

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.