Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Products015.com.


 

Anna Meijerink - Vlucht uit het land van de vrijheid

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Anna Meijerink - Vlucht uit het land van de vrijheid
Schrijver: Anna Meijerink
Titel: Vlucht uit het land van de vrijheid
ISBN: 9789021006260
Uitgever: Poema Pocket
Bijzonderheid: Jaartal: 2008 - Druk: 11 - Staat: Redelijk - Titel: Vlucht uit het land van de vrijheid. Auteur: Anna Meijerink. Editie: 11. Prima pocket met lichte vergeling. Lichte gebruik-/opslagsporen; Lichte slijtage randjes/hoekjes/rug
Prijs: € 17,75
Gratis
Meer info

In 1984 werd Anna Meijerink door haar vader naar een afgelegen plaatsje in Missouri (VS) gestuurd. Ze werd uitgehuwelijkt aan de zoon van Abraham Wotherspoon, de leider van een sekte en de intellectueel leider en inspirator van de rechts-extremistische 'Christian Identity' beweging.
In deze memoires vertelt Anna hoe zij bij de sekte terechtkwam, hoe het er daar aan toe ging en hoe zij steeds verder wegzonk in een ellendig leven. Ze kreeg in tien jaar zeven kinderen, werd langdurig mishandeld en had geen eigen leven. Haar kinderen werden seksueel misbruikt. Dankzij haar intelligentie en slagvaardigheid wist ze een paar jaar geleden te ontsnappen. Ze vluchtte met haar kinderen naar Nederland.

Boek bekijken

Products015.com uit Rotterdam

zakelijk

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.