Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ProvHof.


 

Zundel, Edith en Rolf - Sleutelfiguren in de psychotherapie.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Zundel, Edith en Rolf - Sleutelfiguren in de psychotherapie.
Schrijver: Zundel, Edith en Rolf
Titel: Sleutelfiguren in de psychotherapie.
ISBN: 9789060696897
Uitgever: Rotterdam, Lemniscaat
Bijzonderheid: 1987, paperback, 178 pag., conditie goed
Prijs: € 5,00
€ 3,85
Meer info Het echtpaar Edith en Rolf Zundel interviewden twaalf psychotherapeuten die min of meer representatief zijn voor de hedendaagse psychotherapeutische scholen. Zij is psychologe, hij is journalist. Een deel van de gesprekken betreft inderdaad de in de titel genoemde sleutelfiguren, waaronder Rogers (non-directieve therapie), Satir (humanistische gezinstherapie), en Palazzoli (systeemgerichte gezinstherapie). Een ander deel van de geinterviewden is wellicht in het Duitse taalgebied een sleutelfiguur, maar internationaal gezien toch zeker niet. Bovendien ontbreekt er een aantal echte sleutelfiguren als Milton Erickson en Albert Ellis. De diepgang van de gesprekken is wisselend en varieert met de mate van openheid van de geinterviewde therapeut. Alles bij elkaar geven deze interviews een goed beeld van de oprichters en achtergronden van de verschillende psychotherapeutische scholen. Elk hoofdstuk wordt geopend met een foto van de desbetreffende therapeut. (NBD|Biblion recensie, Drs. Joel Staffeleu.)
Boek bekijken

ProvHof uit Haarlem

particulier

Logo ProvHof

In ieder geval op werkdagen reageer ik vrijwel altijd dezelfde dag. Heeft u geen reactie in uw mailbox ontvangen? Kijk dan even in de map 'SPAM' of 'Ongewenst'.
BIJ BESTELLING VAN UITVERKOOPBOEKEN VAN 1,00 TOT 2,00 EURO VERZEND IK PAS BIJ EEN BESTELLING VANAF TOTAAL € 5,00. SUPERGROTE BESTELLINGEN LIEVER OPHALEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.