Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ProvHof.


 

Macaulay, David - Over de werking van de kurketrekker en andere machines.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Macaulay, David - Over de werking van de kurketrekker en andere machines.
Schrijver: Macaulay, David
Titel: Over de werking van de kurketrekker en andere machines.
ISBN: 9789026944307
Uitgever: Amsterdam, Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheid: Gebonden, hardcover, 1988, 384 pag., rug verbleekt, verder zo goed als nieuw.
Prijs: € 10,00
€ 4,25
Meer info Een zeer origineel en toegankelijk boek voor lezers van alle leeftijden, boordevol briljante illustraties over de werking van alledaagse apparaten tot de meest geavanceerde machines - van satelliet tot rolgordijn, van afstandsbediening tot space-shuttle.

Recensie
Kijk-, leesboek over de werking van een groot aantal alledaagse gebruiksvoorwerpen tot en met de meest geavanceerde machines en apparaten. De machines zijn naar hun werking gerangschikt. Er zijn daarbij vier delen: mechanische apparaten, energie en transport, werken met golven (geluid en licht) en elektriciteit en automatisering. Afgesloten wordt met een kort historisch overzicht, een verklarende woordenlijst en een uitgebreide index. De originele tekeningen - overwegend in een zachtbruine tint uitgevoerd - laten niet alleen duidelijk zien wat de apparaten doen maar ook hoe het principe ervan in andere uitvidingen toegepast wordt. Ze zijn voorzien van bijschriften. Daarnaast geeft de tekst kort en helder de nodige uitleg. De meeste apparaten nemen 1 à 2 bladzijden in beslag. Een mammoet speelt zowel in de tekst als in de tekeningen als ik-figuur een verbindende rol tussen de onderwerpen. Een boek voor jong en oud; voor de jeugd vanaf 12 jaar. (Biblion recensie, Drs. K.J. van den Heuvel Rijnders.)
Boek bekijken

ProvHof uit Haarlem

particulier

Logo ProvHof

VAN 18 MEI T/M 1 JUNI VERBLIJF IK ELDERS. ZAL WEL (VERTRAAGD) REAGEREN, MAAR KAN VANAF 3 JUNI PAS WEER VERZENDEN.
BIJ BESTELLING VAN UITVERKOOPBOEKEN VAN 1,00 TOT 2,00 EURO VERZEND IK PAS BIJ EEN BESTELLING VANAF TOTAAL € 5,00. SUPERGROTE BESTELLINGEN LIEVER OPHALEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.