Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ProvHof.


 

Gijsbers, Gerjon - Scheuren in het canvas.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gijsbers, Gerjon - Scheuren in het canvas.
Schrijver: Gijsbers, Gerjon
Titel: Scheuren in het canvas.
ISBN: 9789491634581
Uitgever: Fagus
Bijzonderheid: 2017, paperback, 247 pag., Nieuwstaat
Prijs: € 5,00
€ 3,85
Meer info ‘Goedemiddag, ik ben Luctor de Lamlendige, gewezen student op zoek naar het grote geluk, maar als dat onvindbaar blijkt, dan ben ik ook bereid genoegen te nemen met een eenvoudige tijdsbesteding voor de dagen in het verschiet. Ik ben gezegend met meerdere talenten, bijvoorbeeld het bij de pakken neerzitten, er met de pet naar gooien en het baren van weinig opzien. Daarnaast beschik ik over diverse kwaliteiten, zoals het niet kunnen ontleden van een zin, redekundig noch taalkundig, en is een uitgebreid scala aan variëteiten me ook niet geheel vreemd. Ik kan zowel kloppen als bonzen, maar begeef mij het liefst in het grijze gebied ertussenin, om dat onontgonnen terrein naar hartenlust te exploreren, te annexeren en te exploiteren. Bij voorkeur doe ik onderzoek naar onderwerpen, eventueel met betrekking tot het verwerken van kennis, gegevens in het algemeen en meer informatie om te herstellen in het bijzonder. Herstellen, herstellen, geef me iets om te herstellen en in een flexibele fractie van een tijdloze seconde is de herstelling voltooid voor een fluitje van een cent. Hoewel ik mij manifesteer als een mens, een verschijning van vlees en bloed, ben ik een fictief figuur, vergelijkbaar met de goedheiligman. Desalniettemin altijd hongerig naar de waarheid. Normaliter eet ik wat de pot schaft, maar levertjes lust ik niet.’
Boek bekijken

ProvHof uit Haarlem

particulier

Logo ProvHof

In ieder geval op werkdagen reageer ik vrijwel altijd dezelfde dag. Heeft u geen reactie in uw mailbox ontvangen? Kijk dan even in de map 'SPAM' of 'Ongewenst'.
BIJ BESTELLING VAN UITVERKOOPBOEKEN VAN 1,00 TOT 2,00 EURO VERZEND IK PAS BIJ EEN BESTELLING VANAF TOTAAL € 5,00. SUPERGROTE BESTELLINGEN LIEVER OPHALEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.