Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ProvHof.


 

Coetzee, Chris - De saxofoon & de klarinet. Een praktische gids om zelf te leren spelen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Coetzee, Chris - De saxofoon & de klarinet. Een praktische gids om zelf te leren spelen.
Schrijver: Coetzee, Chris
Titel: De saxofoon & de klarinet. Een praktische gids om zelf te leren spelen.
ISBN: 9789059202528
Uitgever: Veltman
Bijzonderheid: 2005, paperback, 96 pp., zeer goed
Prijs: € 1,00
€ 4,25
Meer info 'De Saxofoon & De Klarinet' is de titel van een praktische gids voor beginners om deze instrumenten zelf te leren spelen. De nodige onderwerpen komen aan de orde: de geschiedenis van de instrumenten, waarbij de saxofoon 130 jaar jonger is dan de klarinet. Componisten die voor de instrumenten hebben geschreven in de verschillende stijlperioden (ook de jazz wordt meegenomen). De techniek en het onderhoud, aanschafadviezen. De verschillende types instrumenten en hun stemmingen. De min of meer dezelfde enkelriet mondstukken. De embouchure, de vingerzettingen, de ademhaling, grepentabellen en het instuderen. In de muziektheorie wordt ingegaan op o.a. muziekschrift, ritme, nuance, articulatie, toonhoogte, transponerende instrumenten. Een prima leesbaar boek dat enthousiasmeert. Als zeer belangrijk advies geeft schrijver Chris Coetree zijn lezer mee: 'Zoek een goede leraar!' A4 formaat, royaal in kleur geillustreerd, levendig vormgegeven.
Boek bekijken

ProvHof uit Haarlem

particulier

Logo ProvHof

In ieder geval op werkdagen reageer ik vrijwel altijd dezelfde dag. Heeft u geen reactie in uw mailbox ontvangen? Kijk dan even in de map 'SPAM' of 'Ongewenst'.
BIJ BESTELLING VAN UITVERKOOPBOEKEN VAN 1,00 TOT 2,00 EURO VERZEND IK PAS BIJ EEN BESTELLING VANAF TOTAAL € 5,00. SUPERGROTE BESTELLINGEN LIEVER OPHALEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.