Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Raisa.


 

Clausnitzer,Ilse - Wegwijzer in de Makrobiotiek. De kunst van het verjongen en verlengen van het leven. Een voedingsleer van Georges Ohsawa.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Clausnitzer,Ilse - Wegwijzer in de Makrobiotiek. De kunst van het verjongen en verlengen van het leven. Een voedingsleer van Georges Ohsawa.
Schrijver: Clausnitzer,Ilse
Titel: Wegwijzer in de Makrobiotiek. De kunst van het verjongen en verlengen van het leven. Een voedingsleer van Georges Ohsawa.
ISBN:
Uitgever: Voedingssysteem gezond leven. De Driehoek.Amsterdam.Zen- kunst van voedselkeuze en voedselbereiding.Volgens Yin en Yang principe.
Bijzonderheid: Softpocket.128 blz.Met uitleg voedingsmiddelen en talrijke recepten.Vergeling doch niet sleets.Veel penonderstrepingen.Naam schutblad.Brievenbuspost.13,5x21cm.Veel recepten.
Prijs: € 3,00
Meer info
Boek bekijken

Raisa uit Zandvoort

Logo Raisa

LET OP:CONTROLEER UW SPAM BIJ DE EMAIL, VAAK KOMEN BERICHTEN DAAR [TEN ONRECHTE] TERECHT. Verzenden na betaling.Prijzen exclusief verzending.Verzendkosten koper.Ik hanteer de actuele POST.NL tarieven.Brievenbuspakketje met Track & Trace Euro 4,35.Goede ervaringen met DHL/DPD verzending.Afhaalshop Nederland: Euro 4,90.Afhaalshop Belgie: Euro 6,00.Afhaalshop Duitsland: Euro 7,00.
Paypal betaling mogelijk.
Dank voor het bezoeken van de Boekwinkel.
Evt.meer foto's of info op aanvraag!
Buitenlandbestellingen in overleg, liever verzending via DHL of DPD ivm. handtekening voor ontvangst.
Met vriendelijke groet,
J.Veldwijk
Raisa Boekwinkeltje
Zandvoort.
De boeken verkeren in de meeste gevallen in uitstekende staat, bij twijfel kunt u mailen voor meer info en/of afbeeldingen/beschrijvingen.
Verder lezen