Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Rijnkade Boek.


 

French, Nicci - Bezeten van mij / Midprice

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: French, Nicci - Bezeten van mij / Midprice
Schrijver: French, Nicci
Titel: Bezeten van mij / Midprice
ISBN: 9789041406057
Uitgever: Ambo
Bijzonderheid: 2002
Prijs: € 4,75
Meer info Alice Loudon, een ogenschijnlijk geslaagde vrouw, beleeft een hartstochtelijke liefdesrelatie met een vreemdeling. Haar leven verandert in een duistere wereld die haar zowel aantrekt als verontrust.

Alice Loudon is een geslaagde jonge vrouw die alles heeft: een hechte vriendenkring, een lieve vriend en een succesvolle carrière. Op een dag geeft ze zonder een moment van aarzeling haar veilige bestaan en haar relatie op voor een hartstochtelijke, ongeremde liefdesrelatie met een vreemdeling. Deze beslissing voert haar naar een duistere, verborgen ervaringswereld die haar aantrekt maar tegelijkertijd verontrust. Alice’ nieuwsgierigheid wordt een obsessie die alles in gevaar brengt: haar relatie, haar welzijn en ten slotte haar leven.
Boek bekijken

Rijnkade Boek uit Arnhem

particulier
Ik ben een particuliere boekenverkoper. Onlangs hebben wij onze boekenkasten flink opgeruimd en de nu hier aangeboden boeken zijn nog te mooi om zomaar op straat te zetten. Alle aangeboden boeken zijn in perfecte staat. Sommigen zelfs nog nieuw. Om verzendkosten te besparen kan je ook altijd een boek aan de Rijnkade ophalen. Mail me gerust als je vragen hebt

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.