Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

DONKER - Voskuil, Menno: - Aad Donker & After Nature.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: DONKER -  Voskuil,  Menno: - Aad Donker & After Nature.
Schrijver: DONKER - Voskuil, Menno:
Titel: Aad Donker & After Nature.
ISBN:
Uitgever: PrimaVera Pers
Bijzonderheid: 2022, ( xcm), 248 pp. Dutch text, ills., hardcover.
Prijs: € 39,50
Meer info Aad Donker (1967–1998) maakte deel uit van het kunstenaarscollectief After Nature dat in 1987 werd opgericht op initiatief van Peter Klashorst. After Nature, waartoe ook Jurriaan van Hall, Bart Domburg, Ernst Voss en zijn broers Gijs en Justus Donker behoorden, zette zich af tegen het toen heersende kunstklimaat door te schilderen naar waarneming. Aan de hand van interviews met de betrokken kunstenaars en niet eerder gepubliceerde brieven en documenten beschrijft deze kleurrijke monografie het leven en werk van Aad Donker. Zijn korte, maar tumultueuze leven spreekt nog steeds tot de verbeelding: het onmiskenbare talent, de branie, de avontuurlijke reizen, bizarre ontmoetingen, het succes, de rijkdom, de liefde en uiteindelijk zijn tragische dood. Het boek is uitvoering geïllustreerd met foto’s, brieven, krantenknipsels en talloze afbeeldingen waaronder een uitgebreide keuze van het werk Aad Donker zelf. Het zwaartepunt van deze monografie ligt op de periode van After-Nature (1987-1995) en is daarmee ook de biografie van het kunstenaars collectief.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.