Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

Vercauteren, Rick: - Collectie Manders. Naar eenvoud en verstilling.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vercauteren, Rick: - Collectie Manders. Naar eenvoud en verstilling.
Schrijver: Vercauteren, Rick:
Titel: Collectie Manders. Naar eenvoud en verstilling.
ISBN:
Uitgever: 99 Uitgevers
Bijzonderheid: January 2013, (30 x 30 cm), 180 pp. Dutch text, 160 full colour ills., hardcover.
Prijs: € 59,95
Meer info Al ruim veertig jaar bouwt Theo Manders (1942) aan een indrukwekkende verzameling van honderden kunstwerken. Aanvankelijk gaat zijn aandacht uit naar lyrisch-abstracte kunst en materieschilderkunst, later komen daar werken van de NUL-beweging, fundamentele abstracte en minimale kunst bij. In de collectie van Manders bevinden zich talloze topwerken uit de naoorlogse Nederlandse kunstontwikkeling, in het bijzonder na 1960. Bekende namen zijn onder meer Kees van Bohemen, Ad Dekkers, Edgar Fernhout, Wim de Haan, Willem Hussem, Ger Lataster, Piet Ouborg, Herman de Vries, Jan Schoonhoven, Carel Visser en JCJ Vanderheyden. Een van de meest recente aanwinsten van Manders is het spraakmakende fotowerk 'Nimbus d'Aspremont' van de jonge Nederlandse kunstenaar Berndnaut Smilde. [ZERO]
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variƫren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.