Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel SomeThingz Books etc.


 

Waton, Lyall. - De helse mens. Naar de bronnen van ons kwaad: de evolutie van de biologie, antropologie en psychologie.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Waton, Lyall. - De helse mens. Naar de bronnen van ons kwaad: de evolutie van de biologie, antropologie en psychologie.
Schrijver: Waton, Lyall.
Titel: De helse mens. Naar de bronnen van ons kwaad: de evolutie van de biologie, antropologie en psychologie.
ISBN: 9789038905242
Uitgever: Elmar 1997
Bijzonderheid: Softcover, 336pp., 15x23cm., in zeer goede staat..
Prijs: € 9,00
€ 5,99
Meer info Volkerenmoord, terrorisme en georganiseerde verkrachting lijken epidemische vormen aan te nemen. Kinderen gaan gewapend naar school en pubers martelen kleuters dood. Hoe is het mogelijk dat de mens tot zulk gruwelijk gedrag in staat is? Gebruikmakend van de nieuwste inzichten uit de genetica, antropologie, biologie en psychologie, schetst Lyall Watson de ontwikkeling van het leven op aarde, de problemen waarmee de menselijke soort geconfronteerd wordt en geeft hij een nieuwe definitie van de begrippen 'goed en 'kwaad'. In ieder mens huist zowel 'het goede' als 'het kwade'. Maar als enig levend wezen is de mens in staat morele waarden te leren en op grond daarvan te handelen.
Boek bekijken

SomeThingz Books etc

zakelijk

SomeThingz Books etc uit Scherpenheuvel-Zichem, België

Logo SomeThingz Books etc

Beste boekenliefhebber, na iedere bestelling ontvangt u ALTIJD EEN BEVESTIGING PER EMAIL van mij. Indien u geen email heeft ontvangen van info@somethingz.be, controleer dan zeker uw SPAMBOX. De verzending gebeurt steeds via geregistreerde post met track and trace. De VERZENDKOST bedraagt steeds €5.99, ongeacht het gewicht van het pakket, en dit zowel voor verzending naar Nederland als voor verzending binnen België. Uw bestelling wordt zorgvuldig en stevig verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Bedankt alvast voor uw aankoop én uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Tom Cops (www.somethingz.be / info@somethingz.be)
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.