Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Barr, Emily - Backpack (Als reizen moordend wordt)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Barr, Emily - Backpack (Als reizen moordend wordt)
Schrijver: Barr, Emily
Titel: Backpack (Als reizen moordend wordt)
ISBN: 9069746409
Uitgever: Arena
Bijzonderheid: 2004, 8e druk, 382 pp paperback, zgan
Prijs: € 4,00
€ 4,50
Meer info Emily Barr - Backpack
(Als reizen moordend wordt)
(Arena)
ISBN 90-6974-640-9
8e druk 2004
382 pp paperback
(boek is in prima staat!)

Na de dood van haar moeder gaat een jonge Engelse, Tansy, rondtrekken in het Verre Oosten. In het begin heeft ze veel moeite om zich aan te passen aan de totaal andere manier van leven daar, maar na enige tijd ontmoet ze mensen die ook rondtrekken. Ze krijgt een relatie met Max, die ze na veel overreding alles vertelt over de dood van haar moeder. Intussen heeft ze via e-mail contact met vrienden en familie en wordt ze gewaarschuwd voor een moordenaar die ook in het Verre Oosten rondtrekt en meisjes vermoordt die gelijkenis vertonen met haar. Het blijkt dat hij steeds een voorwerp van Tansy bij het lijk achterlaat. Uiteindelijk komt het in Tibet tot een climax. Dit boek laat op een satirische manier zien door welke motieven rugzakreizigers bewogen worden om te gaan trekken en hoe zij zich al of niet aanpassen aan de nieuwe omgeving. Het verhaal is spannend maar ook heel informatief en laat alle problemen zien waar trekkers mee te maken krijgen. Maar ook toont het de veranderingen in een jonge vrouw als zij met zichzelf geconfronteerd wordt. Leuk en leerzaam verhaal van de 29-jarige Britse schrijfster van columns en reisverhalen

Prijs €4,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.