Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Loy, Rosetta - De waterpoort

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Loy, Rosetta - De waterpoort
Schrijver: Loy, Rosetta
Titel: De waterpoort
ISBN: 9029047283
Uitgever: Meulenhoff - Amsterdam
Bijzonderheid: 1994, 108 pp paperback , zgan
Prijs: € 3,00
€ 3,70
Meer info Rosetta Loy - De waterpoort
(Meulenhoff - Amsterdam)
ISBN 90-290-4728-3
uitgave uit 1994
108 pp paperback
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

In De waterpoort begeeft Rosetta Loy - schrifster van de succesvolle romans Wegen van stof en Winterdromen - zich op autobiografische terrein. Door de ogen van een zevenjarig meisje maken we de dagelijkse bepalen: het ontwaken, de kloosterschool, de wandelingen, de pianolessen... De chique moeder - obsessief in het afweren van ziekte en schande - is bijna altijd afwezig. Daarom richt het meisje zich op de andere personen in het huishouden: de kokkin, het dienstmeisje, de chauffeur, maar vooral op Anne Marie, de ondoorgrondelijk Oostenrijkse gouvernante. De waterpoort is het delicate verhaal van de onvoorwaardelijke liefde van het kind voor deze vrouw. Het vertelt hoe de wereld van het kind instort als zij voor de eerste keer in haar leven wordt verlaten. Met haar gedetailleerde maar ook impressionistische weergave van sferen en gemoedstoestanden geeft Rosetta Loy een pijnlijk duidelijke indruk van de ervaringen van het kind dat zij ooit was.

Prijs €3,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.