Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Haasse, Hella S. - Huurders en onderhuurders (Ex.1)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Haasse, Hella S. - Huurders en onderhuurders (Ex.1)
Schrijver: Haasse, Hella S.
Titel: Huurders en onderhuurders (Ex.1)
ISBN: 9789041300225
Uitgever: Singel Pockets
Bijzonderheid: 1998, 11e druk, 152 pp pocket (in nette staat, naam eigenaar op schutblad) Staat van het boek: 7.0
Prijs: € 3,00
€ 3,70
Meer info Hella S. Haasse - Huurders en onderhuurders (Ex.1)
(Singel Pockets)
ISBN 90 413 0022 8
11e druk 1998
152 pp pocket
(in nette staat, naam eigenaar op schutblad)
Staat van het boek: 7.0

Een huis in een tuin wordt bewoond door een echtpaar en drie onderhuurders.

Deze vijf mensen, drie vrouwen en twee mannen, leven allen in hun eigen, fictieve wereld. Allen zijn ook min of meer de dupe van elkaars illusies en vooral van die van de huiseigenaar, wiens onzichtbare hand en geheime handlangers veel noodlottigs teweegbrengen. Een boek vol spiegeleffecten.

'Hella Haasse in geliefd tot ver buiten onze grenzen.' F. SPRINGER

Hella S. Haasse(1918) heeft een groot en veelzijdig oeuvre op haar naam staan. De schrijfster van oa. Heren van de thee, (1992), waarvan inmiddels meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht, is een van de meest gewaardeerde auteurs in het Nederlands taalgebied.
Recensie(s)

Wanneer het echtpaar Dupels een huurhuis gaat beheren, verandert dit wel enigszins hun vrij kleurloos bestaan. Spoedig wordt het huis bewoond door enkele onderhuurders en in het eerste gedeelte van de roman worden afwisselend hun karakters en onderlinge verhoudingen beschreven. In het tweede gedeelte vernemen we meer gegevens over deze personen uit de aantekeningen van een bewoonster, en naast deze aantekeningen een scriptie over de ondergang van de oude Romeinse Bacchanalen, een ondergang die parallel loopt aan die van de bewoners, zoals in het derde gedeelte blijkt, als de scriptieschrijfster het huis nog eens bezoekt. Een zeer boeiende roman, met vooral een sterk eerste gedeelte door de rake karakterbeschrijvingen van de huurders.

Prijs €3,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.