Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Kennedy, William - Billy Phelans meesterspel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kennedy, William - Billy Phelans meesterspel
Schrijver: Kennedy, William
Titel: Billy Phelans meesterspel
ISBN: 903510336
Uitgever: Uitgeverij Bert Bakker - Amsterdam
Bijzonderheid: 1986, 1e druk, 283 pp paperback (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,50
€ 4,50
Meer info William Kennedy - Billy Phelans meesterspel
(Uitgeverij Bert Bakker - Amsterdam)
ISBN 90 351 0336 X
1e druk 1986
283 pp paperback
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

In dit tweede deel (na "IJzerkruid") van William Kennedys Albany-cyclus staat Billy Phelan, beroepspokeraar, biljarter en kegelaar, centraal, Billy Phelan is de zoon van de aan lager wal geraakte honkbalspeler Francis Phelan, die centraal staat in het eerste deel, IJzerkruid. Billy raakt tegen wil en dank betrokken bij de ontvoering van de enige zoon van een van Albany's politieke bonzen. Omdat hij weigert voor verklikker te spelen, valt hij in ongenade, en wordt hem overal de deur gewezen. De jouralist Martin Daugherty zorgt voor zijn eerherstel. De Amerikaan William Kennedy (geb. Albany, 1928) wordt thans, niet ten onrechte, gerekend tot de belangrijkste Amerikaanse schrijvers. Prachtige sfeertekening van crisis en onderwereld in de dertiger jaren, meeslepende en vanzelfsprekende vertelkunst, waarin mededogen met de mens aan de zelfkant centraal staat. Van harte aanbevolen.

Prijs €4,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen