Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Beauvoir, Simone de - Alles wel beschouwd (Ex.1)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Beauvoir, Simone de - Alles wel beschouwd (Ex.1)
Schrijver: Beauvoir, Simone de
Titel: Alles wel beschouwd (Ex.1)
ISBN: 9789026957130
Uitgever: Agathon - Bussum
Bijzonderheid: 1977, 2e druk, 506 pp paperback (in goede staat!, vaal plekje en leesstreep op de rug) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 4,00
€ 4,50
Meer info Simone de Beauvoir - Alles wel beschouwd (Ex.1)
(Agathon - Bussum)
ISBN 9026957130
2e druk 1977
506 pp paperback
(in goede staat!, vaal plekje en leesstreep op de rug)
Staat van het boek: 7.5

Provocerend, strijdbaar en diep menselijk toont Simone de Beauvoir zich in dit laatste, fascinerende boek over haar eigen leven.Recensie(s)Op 64-jarige leeftijd geeft schrijfster zich op een fascinerend-openhartige wijze rekenschap van wat haar gemaakt heeft tot deze vrouw: strijdbaar, het ouderworden aanvaardend, betrokken bij alle grote menselijke problemen. In een achttal hoofdstukken schetst ze haar jeugd, de dood van dierbaren; haar meningen over literatuur, haar voorkeur voor bepaalde auteurs. In hoofdstuk 4-7 komen haar reizen met Sartre door Italie en Frankrijk, naar Japan en de Sovjet-Unie ter sprake, alsmede Egypte en Israel. Zij besluit met haar plaats aan te geven in de studentenrevolte van '68, de omwenteling in het Franse geestesleven, en het opkomend feminisme. Een uitstekende vertaling van een 'document humaine' van existentialistisch-atheistische signatuur, dat de kenners van haar romans het sterkst zal aanspreken.

Prijs €4,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen