Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Richardson, C.S. - Aan het einde van het alfabet

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Richardson, C.S. - Aan het einde van het alfabet
Schrijver: Richardson, C.S.
Titel: Aan het einde van het alfabet
ISBN: 9789069748948
Uitgever: Arena
Bijzonderheid: 2007, 157 pp hardcover gebonden (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,00
€ 3,84
Meer info C.S. Richardson - Aan het einde van het alfabet
(Arena)
ISBN 9789069748948
uitgave uit 2007
157 pp hardcover gebonden
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

Maak kennis met Ambrose Zephyr en zijn vrouw Zipper, een alledaags Engels stel. Hun leven staat compleet op zijn kop als Ambrose rond zijn vijftigste verjaardag te horen krijgt dat hij nog maar een maand te leven heeft. Ambrose heeft nog één wens: samen met zijn vrouw wil hij nog zo veel mogelijk van de wereld zien. Het alfabet wordt hun leidraad, van A tot Z, van Amsterdam naar Zanzibar. Ambrose probeert te genieten van zijn laatste reis, maar zijn vrouw bereidt zich voor op het onvoorstelbare: een leven zonder haar man. Voort gaat het, via Berlijn naar onder andere Florence en Giza, maar na Istanbul slaat het noodlot toe en neemt de koers van hun reis een onverwachte wending. Ambrose beseft dat hij terug wil naar zijn favoriete bestemming: thuis.Recensie(s)Ambrose Zephyr heeft zijn hele leven gespeeld met letters en bekijkt alles in het licht van het alfabet. Hij lijdt een gemoedelijk en gezellig leven met zijn vrouw Zappora Ashkenazi. Rond zijn vijftigste verjaardag hoort hij dat hij een vreemde, ongeneeslijke ziekte onder de leden heeft en dat hij hoogstens nog een maand te leven heeft. Met zijn vrouw wil hij gaan reizen naar plaatsen en landen die op zijn lijstje staan om nog eens te bezoeken. De reis begint in Amsterdam, maar Zanzibar halen ze niet. Het besef dat Ambrose gaat sterven, de aftakeling die steeds meer zichtbaar wordt, doet hen uiteindelijk besluiten naar huis te gaan. Ambrose sterft in de armen van Zappora. Een verzorgd vormgegeven debuutroman die is geschreven in een wonderschone, ingehouden stijl. Kleine druk.

Prijs €4,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen