Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Belcampo - Bevroren vuurwerk (Ex.3)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Belcampo - Bevroren vuurwerk (Ex.3)
Schrijver: Belcampo
Titel: Bevroren vuurwerk (Ex.3)
ISBN:
Uitgever: Salamander / Querido - Amsterdam
Bijzonderheid: 1962, 1e druk, 191 pp pocket (pp verkleurd, verder goed) Staat van het boek: 6.5
Prijs: € 2,25
€ 3,84
Meer info Belcampo - Bevroren vuurwerk (Ex.3)
(Salamander / Querido - Amsterdam)
ISBN 9021491087
1e druk 1962
191 pp pocket
(pp verkleurd, verder goed)
Staat van het boek: 6.5

Wie van verhalen houdt, meot zijn oor bij Belcampo te luisteren leggen. Sommige van zijn verhalen hebben zo'n grote indruk gemaakt dat ze door menig lezer aan anderen worden doorverteld. Ze zijn inmiddels klassiek in de Nederlandse literatuur. De liefhebbers van Belcampo's vertelkunst hebben met elkaar gemeen dat ze bevattelijk zijn voor het onderaardse lachten dat in zijn werk doorklinkt.Recensie(s)Deze keus uit de fantasierijke verhalen van Belcampo (pseudoniem van Herman Schönfeld Wichers, 1902-1990) behoort al 40 jaar tot de top van de Nederlandse literatuur. Hoewel Belcampo niet zo bij het grote publiek bekend is, zijn het toch de liefhebbers van dit genre die zorgen dat hij een topper blijft. Deze verhalen kenmerken zich door een absurde en bizarre verteltrant die zich met de realiteit vermengt. Het is inderdaad vuurwerk dat op het moment van lezen vastgelegd wordt. Ook het bekende (verfilmde) verhaal 'Het grote gebeuren', is opgenomen.

Prijs €2,25
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht, Nederlands

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen