Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Cunningham, Michael - Bloedverwanten (Ex.1)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cunningham, Michael - Bloedverwanten (Ex.1)
Schrijver: Cunningham, Michael
Titel: Bloedverwanten (Ex.1)
ISBN: 9789057131417
Uitgever: Ooievaar
Bijzonderheid: 1997, 5e druk, 442 pp paperback (pp iets verkleurd, lichte vouwen voorkaft, verder goed) Staat van het boek: 7.0
Prijs: € 3,50
€ 4,50
Meer info Michael Cunningham - Bloedverwanten (Ex.1)
(Ooievaar)
ISBN 9057131412
5e druk 1997
442 pp paperback
(pp iets verkleurd, lichte vouwen voorkaft, verder goed)
Staat van het boek: 7.0

De Griekse immigrant Constantine Stassos heeft na jaren ploeteren onverwacht succes en 1 bouwt een droomhuis voor zijn vrouw en drie kinderen. Maar materiële welstand blijkt geen garantie voor geluk. In Bloedverwanten wordt de familie Stassos vier generaties lang gevolgd. Met een briljante fijngevoeligheid verwerkt Cunningham details en emoties die een familieband maken en breken tot een panoramisch verhaal over ambitie, liefde, geweld en de last van het verleden.Recensie(s)Van Cunningham verschenen ook: "Huis aan het einde van de wereld" en "De uren". In "Bloedverwanten" volgt de lezer vier generaties van een typisch Amerikaanse immigrantenfamilie tussen 1935 en 1995 (met een preview tot 2035). Cunningham schrijft een bloedstollend epos van gewone mensen vol liefde, haat, verraad, succes, angst, dood, geweld, middelmatigheid en extravagantie. Wat er in een 20ste-eeuwse familie kan gebeuren, gebeurt. Cunninghams grootste kracht lijkt dat hij een ontroerende moraalsatire schrijft met echte mensen van wie de lezer onherroepelijk gaat houden, ook als ze niet deugen. De actualiteit van economische malaise, ziekte, overspel, (homo-)seksualiteit, incest, travestie en oplichterij lijkt voorlopig gegarandeerd. Cunningham weet de lezer vertrouwd te maken met deze bizarre mix, die ieders eigen leven lijkt te raken. Een grootse roman, prachtig geschreven en in mooi Nederlands vertaald. Vrij kleine druk.

Prijs €3,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen