Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Coelho, Paulo - Aan de oever van de Piedra huilde ik (Ex.1)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Coelho, Paulo - Aan de oever van de Piedra huilde ik (Ex.1)
Schrijver: Coelho, Paulo
Titel: Aan de oever van de Piedra huilde ik (Ex.1)
ISBN: 9789029509497
Uitgever: De Arbeiderspers - Amsterdam
Bijzonderheid: 2004, 9e druk, 174 pp paperback (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,50
€ 3,84
Meer info Paulo Coelho - Aan de oever van de Piedra huilde ik (Ex.1)
(De Arbeiderspers - Amsterdam / Antwerpen)
ISBN 90-295-0949-X
9e druk 2004
174 pp paperback
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

Tijdens een reis van een week door de Pyreneeën ontmoet Pilar, een studente uit Barcelona, een jeugdvriend van wie zij altijd is blijven houden. Deze vriend koestert gelijke gevoelens voor haar, maar zijn probleem is dat hij op het punt staat zich tot priester te laten wijden.

Via deze aangrijpende liefdesgeschiedenis toont Coelho ons de vrouwelijke kant van God. Dit prachtige boek werpt een ander licht op de kracht van de liefde en de ervaring van het spirituele.
Recensie(s)

De populaire Braziliaanse schrijver (1947) vertelt hier de romance van de Spaanse Pilar, die na een jarenlange briefwisseling haar speelkameraad weer gaat ontmoeten. Hij is inmiddels lid geworden van de Orde van de ongeschoeide Karmelieten en heeft met zijn charismatische en genezende gave een grote schare discipelen gekregen. Hij predikt de Drie-eenheid van de Heilige Geest, van de Moeder en de Zoon. Het is opnieuw liefde op het eerste gezicht en hij besluit zijn priesterschap en zijn gave als genezend medium in dienst van het vrouwelijk Gezicht van God, Onze Lieve Vrouwe van Fatima, op te geven. Zij ziet dat als een ongewenst offer omdat zij hem niet van die bestemming wil afhouden. Daarom geeft ze haar liefde voor hem op, symbolisch teruggeworpen in de nachtelijke rivier de Piedra, en bijna sterft ze dan door bevriezing. Hij verliest haar, vindt haar toch terug en ze hopen dat de oergodin hun een tweede kans wil geven, voor de liefde en voor de gave. Het iets te geexalteerde boek is eenvoudig van taal en helder in boodschap: de liefde is een voertuig voor geestelijke verandering.

Prijs €4,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen