Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Andrews, Virginia - Bloemen op zolder

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Andrews, Virginia - Bloemen op zolder
Schrijver: Andrews, Virginia
Titel: Bloemen op zolder
ISBN: 9789032502744
Uitgever: De Kern
Bijzonderheid: 1981, 276 pp paperback (in goede staat) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 4,00
€ 4,50
Meer info Virginia Andrews - Bloemen op zolder
(De Kern)
ISBN 9032502743
uitgave uit 1981
276 pp paperback
(in goede staat)
Staat van het boek: 8.0

Vier gelukkige kinderen verliezen hun vader bij een verkeersongeluk. Hun verwende moeder wendt zich in wanhoop tot haar ouders, die haar hebben onterfd toen zij vijftien jaar geleden wegliep om met een halfoom te trouwen. Zo verhuizen de kinderen in het holst van de nacht naar het riante landgoed van hun grootouders. Ze worden verstopt op een donkere, muffe zolder en moeten daar blijven tot de ongelooflijk rijke grootvader is gestorven. Dat is slechts een kwestie van dagen, volgens de moeder.
Maar dagen worden maanden en uiteindelijk jaren en nog steets gaat de zieke oude man niet dood. De wegkwijnende kinderen worden 'verzorgd'door de grootmoeder, die hen kwelt en vernedert. De twee oudste kinderen naderen de volwassenheid, worstelen met nieuwe verlangens en begeertes. En dan ziet de oude grootmoeder haar kans schoon.
Wrekend... en moordzuchtig.

Prijs €4,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen