Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel StephenKingFans.


 

King, Stephen - Alles is Eventueel (cjs) Stephen King (NL-talig) ISBN 9024539242 LS. ALS NIEUW boek in heel mooie staat~!

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: King, Stephen - Alles is Eventueel (cjs) Stephen King (NL-talig) ISBN 9024539242 LS. ALS NIEUW boek in heel mooie staat~!
Schrijver: King, Stephen
Titel: Alles is Eventueel (cjs) Stephen King (NL-talig) ISBN 9024539242 LS. ALS NIEUW boek in heel mooie staat~!
ISBN: 9789024539246
Uitgever:
Bijzonderheid:
Prijs: € 4,50
Boek bekijken

StephenKingFans

particulier

StephenKingFans uit IJsselstein

Logo StephenKingFans

STANDAARD KORTINGSACTIE: 5 halen 4 betalen!
De goedkoopste is altijd gratis. Dus als je 10 boeken (en/of DVD's via mijn winkeltje op marktplaats https://www.marktplaats.nl/verkopers/9000342.html) wilt, zijn er dus 2 gratis... enz. Series / complete sets met boeken tellen NIET mee in deze actie. De prijs van een complete serie is al aangepast.
BESTELLERS MET EEN HOTMAIL of GMAIL ADRES
- Helaas blijkt dat hotmail en Gmail de mail die gestuurd wordt voor betaling vaak te zien als spam. Ik mail altijd binnen 3 dagen, dus check je spambox als je dan nog geen bericht hebt ontvangen.
StephenKingFans is een particuliere verkoper die is gespecialiseerd in Stephen King boeken - gerund door de secretaris en aangeraden door de Stephen King Fanclub!
Speciaal opgericht omdat bij veel verkopers bij de naam Stephen King de dollartekens in de ogen komen en er vaak belachelijke prijzen voor worden gevraagd. Van alle verkochte boeken en DVD's gaat ook altijd 10% naar stichting Stephen King Fanclub!
Ivm de boekenmarkt in Dordrecht op 3/7/22, kun je tussen 29/6 en 6/7 wel boeken bestellen, echter kan ik geen garantie geven of die er nog zijn. De afhandeling vind plaats na 6/7, je krijgt dan vanzelf (hopelijk goed) bericht.
Op 28/8 staat de inhoud van dit boekwinkeltje ook op de boekenmarkt in Tilburg.
HOE WERKT HET?
Bestel alle boeken die je hebben wilt - per stuk dus - door op de link StephenKingFans te klikken en het formulier in te vullen (vink aan voor onthouden). Soms zijn er meer dezelfde boeken in voorraad, dus tenzij je er meer van dezelfde wilt, is 1x bestellen voldoende.
Soms zijn er boeken die je voor een X bedrag kunt kopen, of die je gratis bij een bestelling boven een bepaald bedrag krijgt. Per bestelling wordt gehanteerd dat dit voor 1 boek geldt, en niet voor meerdere exemplaren binnen 1 bestelling. Mail gerust bij vragen of als je een boek niet kunt vinden.
Je krijgt binnen 3 dagen (handmatig) van mij een bericht met een overzicht van je bestelling en de informatie voor het financiƫle gedeelte en wordt natuurlijk ook met elkaar verzonden in 1 pakket tenzij je andere wensen hebt.
Boeken met een verschillende afkorting, bijv. (cjs) of (FC), zijn NIET van dezelfde verkoper. Bij verschillende verkopers (en afkortingen) kan je aanschaf daarom ook niet met elkaar mee verzonden worden, en dus ook niet voor dezelfde verzendkosten.
VRAGEN?
Gebruik voor vragen de daarvoor bestemde knop van Boekwinkeltjes. Bestelformulier invullen = kopen.
Betaling dient binnen 3 dagen ontvangen te zijn - ook als je op vakantie gaat! Als is besteld krijg je altijd binnen 2 a 3 dagen antwoord. Heb je dat niet binnen; check je spambox en/of mail dan aub opnieuw naar secretaris_sk07@stephenking.nl.
VERZENDKOSTEN:
De vermelde prijs is altijd ZONDER verzendkosten.
Binnen Nederland: verzenden doe ik via DHL (3,95 met track en trace voor brievenbuspost, of pakketjes: ophalen 4.50 - thuisbezorgd 5,75), PostNL voor brievenbuspost lichter dan 350gram.
Zonder bijkomende kosten voor verpakking oid.
-Belgiƫ; (0-2 kg) voor 9,75 - (2-5 kg) voor 11,75 - (5-10 kg) voor 13,75 of (10-20 kg) 15,17. Doos mag niet groter zijn dan 80x50x35cm.
Waar mogelijk wordt natuurlijk ook bij elkaar verzonden in 1 pakket - tenzij je andere wensen hebt.
GRATIS op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Stephen King en de Nederlandse uitgaven? de Stephen King fanclub verzorgd al 15 jaar (en langer) een gratis online magazine voor fans van Stephen King. ga naar stephenking.nl en kies voor Kings Things.
Verder lezen