Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Tijdgeest.


 

Komrij, Gerrit - Kijken is bekeken worden - Uit de kelders van Het Stedelijk

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Komrij, Gerrit - Kijken is bekeken worden - Uit de kelders van Het Stedelijk
Schrijver: Komrij, Gerrit
Titel: Kijken is bekeken worden - Uit de kelders van Het Stedelijk
ISBN: 9789029526739
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheid: 1996, 198 pag. Paperback met dubbele kaft. Illustraties in kleur en z/w. Uitstekende staat (smetteloos). Past door brievenbus.
Prijs: € 4,95
Meer info Gerrit Komrij heeft de gelegenheid een tentoonstelling in het Stedelijk Museum in Amsterdam te mogen inrichten van schilderijen die dikwijls een verborgen bestaan leiden in de depots van deze cultuurtempel, met beide handen aangegrepen om zijn zegje over schilderkunst te doen. In de eerste plaats deed hij dat door zijn keuze uit die schier onuitputtelijke verzameling; toen hij die had bepaald bleken het allemaal schilderijen te zijn die op de een of andere wijze iets over de kunst in se of de maker te vertellen hadden. In de tweede plaats bracht hij in een aantal min of meer op zichzelf staande opstellen zijn opvattingen over het kijken naar schilderijen onder woorden. Zo is een nogal van het gebruikelijke afwijkende, uiterst boeiende 'catalogus' ontstaan, niet geteisterd door het kunsthistorische jargon dat dit soort publikaties veelvuldig ontsiert. Het gros van de 113 afbeeldingen is in zwart-wit, slechts de laatste 16 zijn in kleur, alsmede de illustratie op de voorzijde van het omslag. Duidelijke druk.
Boek bekijken

Tijdgeest uit Maastricht

particulier

Logo Tijdgeest

Met een goeie verpakking kost een brievenbus pakje in Nederland 4,25 euro. Een pakket kan goedkoop met DHL (zelf afhalen) voor 4,50 euro. Voor elke andere verzendwijze graag contact opnemen. Zelf ophalen in Maastricht is gratis.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.