Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toetje.


 

Groenewold, Marion en Laning, Dick. - De IJssel levende rivier.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Groenewold, Marion en Laning, Dick. - De IJssel levende rivier.
Schrijver: Groenewold, Marion en Laning, Dick.
Titel: De IJssel levende rivier.
ISBN:
Uitgever: Waanders Uitgevers i.s.m. Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme.
Bijzonderheid: 2007, 1e druk, 160 pagina's, soft cover, afmeting: 24 x 17 cm. Conditie: In bijna nieuwstaat. Zie foto's.
Prijs: € 8,50
€ 4,50
Meer info De IJssel is een van mooiste rivieren in Nederland. Het water, de uiterwaarden, de natuurgebieden, de steden en dorpen. Gek genoeg wordt de IJssel door het publiek nog te weinig als zodanig (h)erkend. Samen met het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT) wil Waanders Uitgevers door middel van deze uitgave daar verandering in brengen.
De IJssel - levende rivier bevat een unieke verzameling wetenswaardigheden, verhalen en feiten over de IJssel. Een greep uit de onderwerpen in dit boek: de loop van de rivier met de dijken en de stuwen; de Hanze; de IJssellinie; de veerpontjes en de bruggen; de IJsselhoeven; Simon Carmiggelt in De Steeg; Henk van Ulsen bij Zalk; de balgstuw bij Ramspol; het ooievaarsstation bij Gorssel.
Lezenswaardige en boeiende teksten worden uitermate rijk en afwisselend geïllustreerd in een speelse vormgeving. Een groot deel van de foto’s is speciaal voor dit boek gemaakt
Boek bekijken

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.