Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Too good to go.


 

Tiny Fisscher - Beroemd! Dagboek van een model

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tiny Fisscher - Beroemd! Dagboek van een model
Schrijver: Tiny Fisscher
Titel: Beroemd! Dagboek van een model
ISBN: 9789048805853
Uitgever: Moon
Bijzonderheid: In nette gelezen staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 3,50
€ 4,25
Meer info Het tweede boek in de succesvolle serie over topmodel Steph. Het eerste deel uit de serie, Ontdekt!, werd genomineerd voor de Tina-Bruna Award 2006.

Ik had nog nooit zo veel verschillende modellen bij elkaar gezien. Meestal werd er één bepaald type gezocht, maar nu zaten er heel verschillende types. Van meiden met kortgeknipt tot lang haar, van lichtblond tot gitzwart. Mijn naam werd afgeroepen. Snel stond ik op en liep de castingruimte binnen. Daar zaten een fotograaf met halflang, bruin haar en een vrouw met een spuuglelijk gifgroen broekpak aan. Ze keken me aan alsof ik net uit het riool was gevist. De vrouw pakte mijn portfolio. Met een ongeïnteresseerde blik bladerde ze erin. Thank you, zei ze. You can go. Ze duwde het boek terug in mijn handen. Twee seconden later stond ik weer buiten. Dat was snel, zei Nicole verbaasd. Ze vonden me te mooi, antwoordde ik.

Tiny Fisscher heeft voor Beroemd! niet alleen de ervaringen van haar dochter beschreven, maar ook die van haar dochters modellenvriendinnen. De meeste verhalen in dit boek zijn dan ook echt gebeurd.
Boek bekijken

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.