Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Too good to go.


 

Friedrich Dürrenmatt - Detective omnibus - De rechter en zijn beul, De verdenking en Het gebeurde op klaarlichte dag

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Friedrich Dürrenmatt - Detective omnibus - De rechter en zijn beul, De verdenking en Het gebeurde op klaarlichte dag
Schrijver: Friedrich Dürrenmatt
Titel: Detective omnibus - De rechter en zijn beul, De verdenking en Het gebeurde op klaarlichte dag
ISBN:
Uitgever: A.W. Bruna & Zoon
Bijzonderheid: Oud boekje uit 1968, in redelijke staat
Prijs: € 2,50
€ 4,50
Meer info De detectives van Friedrich Dürrenmatt vormen een apart klasse in de misdaadliteratuur. Zij onderscheiden zich van de meeste detectives door het ontbreken van ieder goedkoop effect, de scherpzinnigheid die van de lezer wordt verlangd voor het volgen van de intrige en niet in het minst door de haarscherpe karaktertekening in de dialogen.

Deze omnibus bevat drie volledige romans die niet meer met elkaar te maken hebben dan dat in De rechter en zijn beul en De verdenking dezelfde hoofdpersoon optreedt; de ongeneeslijk zieke commissaris van de Bernse recherche Berläg. Het is de overtuiging van deze sympathieke commissaris dat de kleine vergrijpen tegen de wet meestal gestraft worden, maar dat de grootste misdadigers maar al te vaak vrij rondlopen.
Het gebeurde op klaarlichte dag is het schokkende verhaal van een kindermoord, waarin het niet alleen gaat om wie de dader was, maar vooral om de tragiek in het leven van de mensen die bij het drama betrokken zijn, en om de gevaren waaraan kinderen dagelijks bloot staan.
Boek bekijken

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.