Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Van der Elst.


 

Oliveira, Mauricio de - A epopeia da Armada Holandesa (Inzet van de Koninklijke Marine in de Tweede Wereldoorlog, speciaal de Slag in de Javazee)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Oliveira, Mauricio de - A epopeia da Armada Holandesa  (Inzet van de Koninklijke Marine in de Tweede Wereldoorlog, speciaal de Slag in de Javazee)
Schrijver: Oliveira, Mauricio de
Titel: A epopeia da Armada Holandesa (Inzet van de Koninklijke Marine in de Tweede Wereldoorlog, speciaal de Slag in de Javazee)
ISBN:
Uitgever: Parceria A.M. Pereira, Lissabon, z.j. [ca. 1946] = exempl. met leeslint, opdracht & handtekening van de auteur =
Bijzonderheid: Gebonden in gedecoreerde band, 167 blz., rijk geill. met foto's & krtn ; fraai exemplaar
Prijs: € 19,50
Meer info Bijzondere uitgave : een auteur uit Portugal, die een boek in het Portugees schrijft over de verrichtingen van de Koninklijke Marine in de 2e W.O. (kan met een goede verpakking door de brievenbus!)
Boek bekijken

Van der Elst uit Heemstede

Collectie: beeldende kunst, architectuur, boekgeschiedenis, autosport, Tweede Wereldoorlog, holocaust, rederijreclame, scheepvaart, zeilvaart & watersport. De boeken zijn in zeer goede staat, tenzij anders beschreven. Wij garanderen een zeer goede verpakking en een vlotte afhandeling! BELANGRIJK: mijn mail kan in uw SPAM-box terechtkomen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.