Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel VeelBoeken.


 

Wild, R. - In Vrijheid Leren

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wild, R. - In Vrijheid Leren
Schrijver: Wild, R.
Titel: In Vrijheid Leren
ISBN: 9789069632780
Uitgever: Altamira, Uitgeverij
Bijzonderheid: 1994 / 283pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 28,50
€ 4,50
Meer info Samenvatting:

Eind jaren zeventig startte Rebeca Wild een alternatieve kleuterschool in Ecuador. In 'In vrijheid leren' beschrijft ze op indringende wijze hoe ze tot een, voor deze omgeving, 'perfecte' integratie komt van de verschillende opvoedkundige inzichten, ondergebracht onder de noemer actieve opvoeding.
In het kort gaat de actieve school uit van de volgende beginselen: &8226; het kind heeft alles in zich wat het voor het leven nodig heeft, &8226; het kind moet een omgeving geboden worden waar zijn moge lijkheden volledig tot ontwikkeling kunnen komen.
Hoewel 'In vrijheid leren' geschreven is vanuit de Ecuadoriaanse omgeving, bevat het boek vele aspecten die ook van toepassing zijn op de veranderingen in het Nederlandse onderwijs, met name het steeds groter wordende aantal kinderen uit andere culturen.
Boek bekijken

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.