Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel VeelBoeken.


 

Artusi, P. - De Wetenschap in de Keuken en de Kunst om Goed te Eten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Artusi, P. - De Wetenschap in de Keuken en de Kunst om Goed te Eten
Schrijver: Artusi, P.
Titel: De Wetenschap in de Keuken en de Kunst om Goed te Eten
ISBN: 9789072653055
Uitgever: Scepter Boekprodukties
Bijzonderheid: 3de Druk / 1997 / 495pp / Paperback / In Zeer Goede Staat
Prijs: € 23,00
€ 6,00
Meer info Samenvatting:

"Pellegrino Artusi gaf zijn wereldberoemde Italiaanse kookboek La Scienza in cucina e l’arte di mangiar bene in 1891 in eigen beheer uit in een zeer bescheiden oplage. In tien jaar tijd veroverde het boek Italië en verkocht hij meer dan een half miljoen exemplaren. Het werd Italiës beroemdste kookboek, en het is nog steeds in iedere Italiaanse boekhandel te koop. Inmiddels zijn er meer dan drie miljoen exemplaren van verkocht.
In zijn Scienza beperkt Artusi zich niet tot recepten; hij vertelt over de gewoonten, over de taal en over de mensen die hij ontmoet. Niet zelden laten zijn recepten zich lezen als een compleet kort verhaal. Scherp, geestig, wereldwijs en door de nadruk die hij toen al legde op ‘mager’, ‘matig’ en ‘gezond’, is het boek na ruim een eeuw weer verrassend eigentijds.
Artusi was zelf geen professionele kok. Alle recepten die hij verzamelde probeerde hij thuis uit. De wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten is de collectie van een gepassioneerd liefhebber. De klassieke Italiaanse keuken is zonder ‘De Artusi’ eenvoudig ondenkbaar.
De Nederlandse vertaling, die in 1995 bij Scepter Boekproducties in een luxe-editie verscheen, verwekte door zijn schitterende vormgeving en de bijzonder smakelijke vertaling een golf van enthousiasme bij liefhebbers van het goede leven."
Boek bekijken

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.