Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel VeelBoeken.


 

Hennen, Bernhard - Elfenwinter - Luxe Editie - Gelimiteerde Oplage - Nr. 161 van 500

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hennen, Bernhard - Elfenwinter - Luxe Editie - Gelimiteerde Oplage - Nr. 161 van 500
Schrijver: Hennen, Bernhard
Titel: Elfenwinter - Luxe Editie - Gelimiteerde Oplage - Nr. 161 van 500
ISBN: 9789024527939
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheid: 2008 / Speciale Genummerde Oplage / Nr. 161 van 500 / Hardcover / 582pp / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 35,00
€ 6,00
Meer info Samenvatting:

Na de sensationele bestseller De elfen volgt nu het nieuwe grootse epos over de geheimzinnigste wezens aller tijden

In Elfenwinter duikt de lezer in een adembenemend verhaal dat begint bij de laatste grote oorlog tussen trollen, mensen en elfen. Een avontuur met als belangrijkste ingrediënten liefde, macht en vriendschap, en een bloedvete die de eeuwen overstijgt...
Het is de finale geschiedenis van een volk dat uit de Europese mythen en volksvertellingen niet meer weg te denken is – een regelrechte aanrader voor elke lezer van In de Ban van de Ring.

Twee moordaanslagen heeft elfenvorstin Emerelle overleefd. Nu staat het lichtfeest voor de deur, waaraan alle elfenstammen gewoontegetrouw deelnemen. Ollowain, bevelhebber van de lijfwacht van de vorstin, raadt Emerelle ten stelligste af het lichtfeest bij te wonen. Hij is er namelijk van overtuigd dat de opdrachtgever van de moordaanslagen zich onder de feestgangers bevindt.
In zijn wanhoop verzekert Ollowain zich van de hulp van Silwyna, een elfenvouw van de stam van de Maurawan. Zij heeft een geheimzinnig verleden, maar is uiterst trefzeker met de boog. Als een pijl de elfenvorstin op een haar na mist, heeft het er alles van weg dat Silwyna een dubbelrol speelt.
Is dat zo? Voorlopig is alleen zeker dat de gebeurtenissen de wereld van mens, trol en elf met dramatische gevolgen voor alle volkeren op zijn kop zetten...
Boek bekijken

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.