Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel VeelBoeken.


 

Kok, K. - Anatomie, Fysiologie en Pathologie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kok, K. - Anatomie, Fysiologie en Pathologie
Schrijver: Kok, K.
Titel: Anatomie, Fysiologie en Pathologie
ISBN: 9789035220553
Uitgever: Elsevier Gezondheidszorg
Bijzonderheid: 13de Druk / 3de Oplage / 2001 / 409pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat - hele lichte ezelsoortjes
Prijs: € 17,50
€ 4,50
Meer info Samenvatting:

Voor veel leerlingen is een goed geschreven en geïllustreerd leerboek voor anatomie, fysiologie en pathologie een onmisbare hulp bij het zich eigen maken van de vaak als moeilijk ervaren leerstof. Bij de dertiende druk van dit bekende leerboek voor verzorgenden is niet alleen de tekst, maar ook de illustrering ingrijpend herzien. Elk hoofdstuk wordt voorafgegaan door een aantal leerdoelen. Het gebruik van trefwoorden in de marge maakt dat de leerling de leerstof gemakkelijker zal kunnen opnemen en verwerken.
Het boek bestaat uit twee delen: deel A Anatomie en fysiologie en deel B Pathologie. De hoofdstukken van deze twee delen corresponderen volledig met elkaar. De leerstof is aangepast aan de 'Regeling opleiding diploma ziekenverzorging'.
Boek bekijken

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.