Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel VeelBoeken.


 

Zetter, Kim - De Geheimen van de Kabbalah

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Zetter, Kim - De Geheimen van de Kabbalah
Schrijver: Zetter, Kim
Titel: De Geheimen van de Kabbalah
ISBN: 9789044707304
Uitgever: Zuid-Nederlandse Uitgeverij
Bijzonderheid: 176pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat - lichte ezelsoortjes
Prijs: € 9,00
€ 4,50
Meer info Samenvatting:

De kabbala is een eeuwenoud mystiek geloof, dat een dieper begrip van het Oude Testament nastreeft om de mysteries van de spirituele wereld, God en de schepping te onthullen. Maar ondanks haar recente populariteit weten maar weinig mensen wat de kabbala werkelijk is.
Dit boek maakt de mystieke kabbala eenvoudig door de complexe principes, geschiedenis en wijsheden van de geheime religieuze traditie toegankelijk te maken. Zo leert u de kabbala in het dagelijkse leven toe te passen. 'Zodra kabbalistische concepten ons begrip en inzicht doordrenken, kunnen ze onze meest essentiële en accurate beschrijvingen van de wereld en ons leven daarin worden.'
Boek bekijken

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.