Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vocabulaire.


 

BRENNAN, GEORGEANNE / Hoofdredacteur Ned. uitgave Jan van Gestel / Vertaling Kim Maclean. - AAN TAFEL IN FRANKRIJK / RECEPTEN UIT EN BESPIEGELINGEN OVER DE FRANSE KEUKEN. Uit de fraaie kookboekenserie LANDEN EN KEUKENS.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: BRENNAN, GEORGEANNE /  Hoofdredacteur Ned. uitgave Jan van Gestel / Vertaling Kim Maclean. - AAN TAFEL IN FRANKRIJK / RECEPTEN UIT EN BESPIEGELINGEN  OVER DE FRANSE KEUKEN. Uit de fraaie kookboekenserie LANDEN EN KEUKENS.
Schrijver: BRENNAN, GEORGEANNE / Hoofdredacteur Ned. uitgave Jan van Gestel / Vertaling Kim Maclean.
Titel: AAN TAFEL IN FRANKRIJK / RECEPTEN UIT EN BESPIEGELINGEN OVER DE FRANSE KEUKEN. Uit de fraaie kookboekenserie LANDEN EN KEUKENS.
ISBN: 9789054261025
Uitgever: LANTAARN B.V., DE
Bijzonderheid: 2000, Hardcover met stofomslag, 256 pp, BIJNA NIEUWSTAAT, Stofomslag randje bovenaan iets opkrullend, verder prachtige staat zonder inschrijvingen o.i.d.
Prijs: € 14,50
€ 5,05
Meer info Aan tafel in Frankrijk neemt de lezers mee op een onvergetelijke reis naar de steden en dorpjes, bergen en kusten van een land dat vermaard is om zijn fantastische keuken.
Dit boek is zowel een verzameling recepten als een gastronomische reisgids en maakt u deelgenoot van een culinaire traditie die is gegrondvest op nationale trots en een onwankelbaar respect voor plaatselijke producten.
De schrijfster Georgeanne Brennan presenteert een aantrekkelijk mengsel van zowel landelijke als chique schotels, terwijl het land en zijn tafel in beeld worden gebracht in schitterende landschaps- en gerechtenfoto's en verfijnde aquarellen.
Eenvoudigweg samengevat biedt AAN TAFEL IN FRANKRIJK alle genoegens van goed eten- en goed leven- in één prachtig boek.

Formaat boek 34 x 23 x 2,5 cm.
Gewicht boek: 1765 gram.
Boek bekijken

Vocabulaire uit Leiden

particulier

Logo Vocabulaire

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.