Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vocabulaire.


 

BUSSER, WIM (REDACTIE) - BIEFSTUK

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: BUSSER, WIM (REDACTIE) - BIEFSTUK
Schrijver: BUSSER, WIM (REDACTIE)
Titel: BIEFSTUK
ISBN: 9789059810051
Uitgever: VOORLICHTINGSBUREAU VLEES.
Bijzonderheid: 2004, 105 pp, hardcover, gebonden, spiraalband, NIEUWSTAAT/ONGEBRUIKT EXEMPLAAR.
Prijs: € 14,50
€ 5,05
Meer info Boek voor de ultieme liefhebber van biefstuk.
15 Kenners (chef-koks e.a.) geven hun geheimen prijs, waaronder Herman den Blijker,Angélique Schmeinck, Gerrit Wildeboer, Ad Janssen, Ton Lindeman, Huub Oudshoorn e.a.

Biefstuk is een topproduct.
Gesneden van de meest malse en magere delen van een rund mag de biefstuk zich verheugen in een enorme populariteit.
Een gewaardeerd vleesproduct door veel, oudere en jonge, consumenten.

Omdat kennis aan de basis ligt van een goede en verantwoorde productie, keuze en bereiding hebben het Voorlichtingsbureau Vlees en SVO opleider voor de vleessector het initiatief genomen voor dit informatieve boekwerk over biefstuk met tal van wetenswaardigheden, adviezen, tips en recepten.
Geen les-, maar leesboek, waarin deskundige, bekende en minder bekende Nederlanders getuigenis afleggen van hun passie voor biefstuk.

Dit boek is bestemd voor iedereen met belang bij en/of belangstelling voor goed en lekker vlees.
Professional én liefhebber.

Formaat boek: 23 x 21 x 1,4 cm.

Boek kan ook evt. opgehaald worden op afspraak in Leiden-Merenwijk.
Boek bekijken

Vocabulaire uit Leiden

particulier

Logo Vocabulaire

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.