Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel VOL-DE-VENT.


 

- DEELDER, J.A. - De Dikke van Deelder - bevat Schone Welt; Modern passe; Drukke dagen; De t van Vondel - uitgeverij De Bezige Bij, 568 blz.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - DEELDER, J.A. - De Dikke van Deelder  - bevat Schone Welt; Modern passe; Drukke dagen; De t van Vondel - uitgeverij De Bezige Bij,  568 blz.
Schrijver:
Titel: DEELDER, J.A. - De Dikke van Deelder - bevat Schone Welt; Modern passe; Drukke dagen; De t van Vondel - uitgeverij De Bezige Bij, 568 blz.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid:
Prijs: € 35,00
€ 0,91
Meer info De Dikke van Deelder is een met grote vaart geschreven verhalenbundel, die de lezer op elke bladzijde doet lachen. Benevens Deelder mag geen vaderlands auteur tot het schrijven ervan in staat worden geacht. Een boek, geschreven in de tussentijd, tot heil van ieder in het bijzonder én in het algemeen.
'Een verhalenbundel als deze moet ie niet in één ruk uitlezen. Je moet hem naast je gemakkelijke stoel hebben liggen. Om af en toe even open te slaan.' Joost Niemöller
rec.:
Vier verhalenbundels van de bekendste Rotterdammer, Jules Deelder, in een band. De oorspronkelijke bundels werden gepubliceerd tussen 1982 en 1990 en waren redelijk succesvol, ook door Deelders regelmatige optredens op de TV. De verhalen zelf zijn met vaart geschreven, uitermate herkenbaar en leesbaar. Soms nostalgisch, meestal komisch. Door hun lengte zijn de verhalen ook goed doseerbaar. Deze bundeling is een goede aanvulling van het verkrijgbare werk van Deelder. Geschikt voor "alle leeftijden".
Boek bekijken