Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

J.P. Klautz, - Tussen schemering en dageraad - gids van de nie

Schrijver:
Titel: Tussen schemering en dageraad - gids van de niet-zintuiglijke waarneembare werkelijkheid( over de methafysica, de Nieuwe Tijd, het aquariustijdperk, magie, alchemie, astrologie, gnosticisme, rozekruisers, vrijmetselaars)
ISBN: 9789062290031
Taal: Nederlands
Uitgever: Bressoheek, 1982- -
Bijzonderheden: Nette paperback, 20x15 cm., 190 pag., geïllustreerd ,ISBN 9062290035, geen inschriften
Prijs: € 3,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur, hoofdredacteur van het tweemaandelijks tijdschrift Bres, behandelt achtereenvolgens magie, alchemie, astrologie, esoterie, gnosticisme, rozekruisers en vrijmetselarij. De meeste onderwerpen behandelt hij met kennis van zaken, een enkele niet, zoals de Vrijmetselarij, waar hij bijvoorbeeld de nog steeds verkrijgbare oorspronkelijke Nederlandse uitgave van Diericks' boek Vrijmetselarij als Duitse uitgave in de literatuurlijst noemt. Vermeld moet worden, dat onderwerpen als deze niet uitputtend in 20 pagina's per stuk behandeld kunnen worden, zeker niet, wanneer de auteur, zoals hier, ook nog zijn eigen respectabele opvattingen wil weergeven. De auteur beoogt duidelijk objectief te zijn. Ook over astrologie, toch hoog gewaardeerd door Bres-lezers, schrijft hij tamelijk afstandelijk. Het boekje is goed geïllustreerd en plezierig leesbaar.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.P. Klautz, - Tussen  schemering en dageraad - gids van de niet-zintuiglijke waarneembare werkelijkheid( over de methafysica, de Nieuwe Tijd, het aquariustijdperk, magie, alchemie, astrologie, gnosticisme, rozekruisers, vrijmetselaars)