Vermeend, W. - De kredietcrisis 2009 (en hoe we er sterker uit

Schrijver:
Titel: De kredietcrisis 2009 (en hoe we er sterker uit kunnen komen)
ISBN: 9789048802197
Taal: Nederlands
Uitgever: Lebowski Amsterdam, 2009
Bijzonderheden: Paperback, 160 pp, in goede staat
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een baanbrekend boek met een indringende boodschap: de wereld zal na de crisis niet meer hetzelfde zijn

De zware economische crisis die op dit moment de wereld in zijn greep heeft, heeft geleid tot beschouwingen over het einde van het huidige kapitalistische stelsel dat in veel landen van toepassing is. In deze beschouwingen wordt de verwachting geuit dat de crisis ingrijpende gevolgen zal hebben op maatschappelijke ontwikkelingen, het economische beleid van regeringen en de internationale machtsverhoudingen tussen landen.

Willem Vermeend voorziet dat de wereld als gevolg van de economische crisis zowel op het terrein van de economie als op het maatschappelijke vlak een verandering te zien zal geven. Ook de economische machtsverhoudingen zullen wijzigen ten gunste van de opkomende economie n. Deze ontwikkelingen hebben niet alleen te maken met de kredietcrisis, maar ook met de klimaatcrisis en het energievraagstuk. De aarde warmt op en fossiele brandstoffen olie, gas en kolen beginnen deze eeuw geleidelijk aan op te raken. Dat vraagt om een visionaire aanpak, waarmee niet meer kan worden gewacht.

In De Wij Economie doet Vermeend een poging een economisch en maatschappelijk beeld te schetsen van de wereld n de crisis. De toekomstige economie duidt hij aan als de wij economie en de economie van het verleden als de ik economie. Daarbij gaat hij in op de verschillende aspecten van de ondergang van ik en de opkomst van wij.

De wereld zal na de crisis niet meer hetzelfde zijn. Er zal minder ruimte zijn voor ik-denkers, bonusjagers en hebberigheid. Het bedrijfsleven zal zich in veel opzichten moeten aanpassen, en ook managementculturen zullen veranderen. Bij economische groei zal de aandacht meer uitgaan naar de kwaliteit van deze groei. We zullen rekening moeten houden met minder welvaart. De rechtvaardige verdeling daarvan zal hoger op de politieke agenda komen te staan, alsook maatschappelijke waarden en normen - Willem Vermeend.
Verder lezen

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vermeend, W. - De kredietcrisis 2009 (en hoe we er sterker uit kunnen komen)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenprinses

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenprinses
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekenprinses
    Kamer van Koophandel nummer: 74918257
    NL860073166B01
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenprinses een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenprinses vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenprinses kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.