Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Felicitas Nelson - Talismannen en amuletten

Schrijver:
Titel: Talismannen en amuletten
ISBN: 9789055133628
Taal: Nederlands
Uitgever: Verba. 1999
Bijzonderheden: Zeer nette paperback, 272 pag., ISBN 9055133620
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit is een gids door onze wereld die zo rijk is aan talismannen en amuletten. In veel culturen spelen deze symbolen tot op heden een belangrijke rol voor de drager Ze beschermen, schenken liefde, genezing en magische krachten, brengen succes en maken iemand dapper. Talismannen en amuletten hebben een kracht waarmee ze eeuwen lang zijn opgeladen doordat men erin geloofde. Ze komen voor in de meest uiteenlopende tijden en culturen in de prehistorie, de Egyptische beschaving, de Europese Middeleeuwen en de Maya-cultuur. Dit boek biedt een keuze uit vroegere en moderne talismannen en amuletten, die voor het merendeel nog steeds te krijgen zijn. Als u ze gebruikt, wandelt u met vreugde op het pad van de harmonie..

Van elk voorwerp wordt een zwart-wit tekening getoond. Aan het eind van het boek kun je via de index trefwoorden opzoeken. Het boek is een duidelijk naslagwerk, dat een goede algemene indruk geeft van talismannen en amuletten.
NBD|Biblion recensie
In een kort woord vooraf schetst de auteur de betekenis van talismannen, die geluk brengen, en amuletten, die bescherming bieden. Uit een breed scala van culturen zoals de prehistorie, Egypte, de Kelten, de middeleeuwen, Maya, de Westerse dierenriem en de Noord-Amerikaanse indianen haalt de auteur de betekenis van deze traditionele voorwerpen. Van elk voorwerp wordt een zwart-wit tekening getoond. Aan het eind van het boek kun je via de index trefwoorden opzoeken. Het boek is een duidelijk naslagwerk, dat een algemene indruk geeft van talismannen en amuletten. Er wordt geen diepgaande historische achtergrond of verdiepende uitleg gegeven
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Felicitas Nelson - Talismannen  en amuletten