Molenaar , Greetje - Mandala symboolkaarten

Schrijver:
Titel: Mandala symboolkaarten
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: SPLINTERNIEUW,
Beschikbaar: 501 exemplaren
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek gaan we uit van de mandala als grootste symbool van volledigheid en oneindigheid. Zij biedt plaats aan vele andere symbolen. Door het maken van je eigen kaarten zul je je herinneren wat je allemaal al over symbolen weet en kun je ze een eigen plek geven. Iedere kaart wordt een krachtkaart omdat je er je eigen aandacht en energie in stopt.

Wanneer je de hele serie maakt, ontstaat er een kostbaar kaartspel waar je blijvend van geniet en wijsheid uit put wanneer je ermee speelt. Het spel wordt ondersteund door de koepelkaart en de schaalkaart als symbool voor mannelijke en vrouwelijke energie. Er wordt ook aandacht besteed aan het maken van een enkele kaart, om weg te geven of voor jezelf.

Greetje Molenaar begeleidt al jaren cursisten op haar eigen tekenschool de ronde kunst in het ontwerpen van en spelen met hun eigen mandalasymbolenspel. Zij is ook auteur van de succesvolle boeken 'Beginnen met mandala-tekenen en -ontwerpen', 'Symbolen in de mandala, Sprookjes en oersymboliek in de mandala', 'Mandalakunst - krassen als inspiratiebron' en medeauteur van 'Mandala kleur- en werkboek'.Recensie(s)Mandala's zijn al heel oud en bevatten veel symbolen die terug te vinden zijn bij de indianen, Chinezen, in de astrologie enz. Er zijn boeken in de handel, waarin men de voorgetekende mandala's kan inkleuren en eventueel uitbreiden. In dit boek ligt de nadruk op het ervaren van de symboliek en inzicht krijgen in het kosmisch systeem. Men leert symboolkaarten maken maar ook gebruiken voor een kaartspel. Na een voorwoord en dankwoord volgt een inleiding waarin de achtergronden belicht worden. Vervolgens een praktische voorbereiding voor het maken van de kaarten, waarna de diverse series worden behandeld, gerubriceerd naar onderdeel, zoals: scheppingskaarten, hartchakra-kaarten, keelchakra-kaarten enz. Daarna praktische adviezen betreffende materiaalgebruik en technisch-praktische informatie. Tot slot vermelding van diverse boeken die als aanvulling op dit onderwerp gezien kunnen worden, adres van de auteur voor cursusinformatie en een trefwoordenregister. Het boek ziet er goed verzorgd uit, bevat veel voorbeeldtekeningen en enkele bladzijden met kleurenfoto's van mandala's. Aan de hand van deze gegevens is het goed mogelijk om zelf met de mandala's te gaan werken.

zie ook onze overige mandala boeken

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Molenaar , Greetje - Mandala symboolkaarten Molenaar , Greetje - Mandala symboolkaarten Molenaar , Greetje - Mandala symboolkaarten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.