Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Claudette Halkes , Piers Annemarieke, Van der Veen Pam - Single

Schrijver:
Titel: Single Moeder Survival Kit
ISBN: 9789021540405
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos/Lifetime 2004
Bijzonderheden: Zeer nette grote paperback, 199 pag.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hét handboek voor alleenstaande moeders. In Nederland zijn er nu al 355.000 moeders die er alleen voor staan: de opvoeding van hun kind, een baan en niet te vergeten een druk sociaal leven. Leuk is het niet altijd en zeker niet eenvoudig.
Gelukkig is er de Single Moeder Survival Kit! In dit handboek vinden zij alle informatie die zij in het dagelijkse leven nodig hebben: over scheiden, omgangsregelingen, daten, opvoeden, geld, vakanties, feestdagen, nieuwe liefdes en stiefgezinnen.
De single moeder van nu is een zelfstandige sterke vrouw, die een carrière weet te combineren met de zorg voor haar eenoudergezin.
21 maart:: Nieuwe nationale feestdag!
Ter gelegenheid van het verschijnen van de Single Moeder Survival Kit hebben lifetime en de auteurs besloten een nieuwe jaarlijks terugkerende nationale feestdag in het leven te roepen: de Single Moederdag.
Voortaan worden elk jaar op 21 maart alle single moeders van Nederland en Vlaanderen in het zonnetje gezet.

Een handboek voor single moeders (in Nederland zo'n kleine vierhonderdduizend) onderverdeeld in de hoofdstukken Uit elkaar, Ouderschap na de scheiding, Opvoeden, Werk en kinderopvang, Vakantie en feestdagen, Nieuwe liefde, Stiefgezin, met tot slot een Scheidingsbijlage met adviezen over soorten scheiding, advocaten en scheidingsbemiddelaars, verdeling van bezittingen en schulden, alimentatie, omgangsregelingen etc. Ieder hoofdstuk bevat een overzicht van veel voorkomende situaties en problemen (schuldgevoelens, geldproblemen, kinderopvang) columns, interviews met bekende (Manon Uphoff, Hedy D'Ancona, Hermine Landvreugd, Senay Ozdemir etc.) en onbekende single moeders, tips en raadgevingen van deskundigen en een overzicht van relevante boeken, organisaties, internetsites etc. Een praktisch, overzichtelijk, informatief, toegankelijk en soms vermakelijk handboek, samengesteld door een drietal ervaren journalistes. Een must voor alle single moeders. Met een aantal illustraties en een register; het boek is geheel gedrukt in donkerblauw.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Claudette Halkes , Piers Annemarieke, Van der Veen Pam - Single Moeder Survival Kit