Crile, George - De geheime oorlog van Charlie Wilson (Charlie W

Schrijver:
Titel: De geheime oorlog van Charlie Wilson (Charlie Wilson's War)
ISBN: 9789022993811
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna 2004, eerste druk
Bijzonderheden: paperback, 500 pp., pakket post
Prijs: € 4,30 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tekst kaft:
In december 1979 vallen de Russen Afghanistan binnen en raken in een bloedige strijd verwikkeld met de Afghaanse vrijheidsstrijders, de moedjahedien. De CIA steunt in het geheim de moedjahedien om de strijd gaande te houden. Ze doen dit vanuit de Koude Oorlog-logica dat iedere vijand van de Russen een vriend van Amerika is.

Charlie Wilson is een Amerikaans congreslid. Hij heeft een reputatie als rokkenjager en drokelap, maar weet als geen ader het politieke spel te spelen. Als hij hoort dat de moedjahedien vechten met wapens uit de Eerste Wereldoorlog besluit hij zich voor hun zaak in te zetten. Tegen de wil van de CIA weet hij het budget voor Afghanistan met honderden miljoenen dollars te verhogen. Maar dat is niet genoeg voor Wilson. Samen met Gust Avrakotos, een CIA-agent die uit de gratie is geraakt, en een team van CIA-specialisten slaagt hij erin om het leger van Afghaanse herders om te vormen tot een modern leger van soldaten met een heilige missie, die uiteindelijk de Russen uit Afghanistan verjagen. De verstrekkende gevolgen van deze grootste geheime operatie uit de geschiedenis van de CIA zijn dan nog niet te overzien…

De geheime oorlog van Charlie Wilson is een uiterst boeiend, waar gebeurd verhaal over spionage, politieke spelletjes, wapenhandel, internationale diplomatie en de laatste, grote confrontatie tussen Amerika en Rusland van de Koude Oorlog. George Crile maakt reportages voor het televisieprogramma 60 Minutes.
Verder lezen

MT.BLOEM uit Liessel

particulier
Wanneer antwoord op uw bestelling niet binnenkomt, wilt u dan s.v.p even uw spam checken? Mogelijk is ons mailbericht in de spam/ongewenste mail terechtgekomen.
U kunt natuurlijk ook bellen.
Om portokosten van pakketpost te drukken, kan een boek (indien gewenst en indien mogelijk) OPENGEVOUWEN worden verstuurd.
Wij verkopen ook Engelstalige boeken!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij MT.BLOEM

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met MT.BLOEM
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en MT.BLOEM een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van MT.BLOEM vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • MT.BLOEM kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.