Massimo Pallottino - Pallottino, Massimo-Een laars vol scherven

Schrijver:
Titel: Pallottino, Massimo-Een laars vol scherven
ISBN: 9029096780
Uitgever:
Bijzonderheden: De Italiaanse archeoloog Massimo Pallottino (1909) is internationaal gezien de belangrijkste autoriteit op het gebied van het vroege Italie. In dit boek breekt Pallattino een lans voor de 'Italische' geschiedenis, de geschiedenis van de verschille...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De Italiaanse archeoloog Massimo Pallottino (1909) is internationaal gezien de belangrijkste autoriteit op het gebied van het vroege Italie. In dit boek breekt Pallattino een lans voor de 'Italische' geschiedenis, de geschiedenis van de verschillende volkeren die gedeelten van Italie beheersten voor de eenwording onder Rome. Daarnaast wordt een overzicht gegeven van de Italische geschiedenis en zet uiteen op welke wijze vele tradities ondanks de hegamonie van Rome bleven voortleven. Zijn boeiende inzichten werpen nieuw licht op de vroegste oorsprong van Italie.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Massimo Pallottino - Pallottino, Massimo-Een laars vol scherven