H.L. Gates en Aurora Mardiganian - Gates, H.L. en Mardiganian,

Schrijver:
Titel: Gates, H.L. en Mardiganian, Aurora-Verkochte zielen (over de Armeense genocide) (nieuw)
ISBN: 9789077530085
Uitgever:
Bijzonderheden: Op 24 april 2015 werd herdacht dat 100 jaar geleden de verschrikkelijke Armeense genocide begon. Verkochte zielen van H.L. Gates, dat in 1918 in het Engels en reeds in 1920 in het Nederlands vertaald is, bevat een ooggetuigenverslag van de Armee...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Op 24 april 2015 werd herdacht dat 100 jaar geleden de verschrikkelijke Armeense genocide begon. Verkochte zielen van H.L. Gates, dat in 1918 in het Engels en reeds in 1920 in het Nederlands vertaald is, bevat een ooggetuigenverslag van de Armeense genocide.
Het Armeense Christenmeisje Aurora Mardiganian heeft deze genocide overleefd. Zij beschrijft de gruwelen die zij meegemaakt en gezien heeft op haar gedwongen voettocht door het Turkse land. Het grootste gedeelte van de toen in Turkije wonende Armeniers is het slachtoffer geworden (circa 1,5 tot 2,5 miljoen Armeniers) van de Turkse wandaden.
De inhoud van Aurora's boekje is uitermate schokkend en daarom slechts geschikt voor de leeftijdscategorie van 15 jaar en ouder. Vanwege het grote onrecht dat de Armeniers is aangedaan en vanwege het hardnekkig ontkennen van de Armeense genocide door Turkije is het van belang dat nu opnieuw velen kennisnemen van Aurora's levensverhaal. Zeker nu Turkije pogingen onderneemt om toegelaten te worden als lid van de Europese Unie. Dit boekje is aangevuld met achtergrondinformatie over de Armeense genocide.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H.L. Gates en Aurora Mardiganian - Gates, H.L.  en Mardiganian, Aurora-Verkochte zielen (over de Armeense genocide) (nieuw)