Hunt , Diana . & Pam Hait . [ isbn 9789032506360 ] 4617 - De T

Schrijver:
Titel: De Tao van de Tijd . ( Een praktische gids voor TIME-MANAGEMENT . ) DE TAO VAN DE TIJD sluit aan bij de huidige theorie van timemanagement. Het richt zich op de vraag: Wat wil ik doen in mijn leven, gezien de beperkte tijd? -
ISBN: 9789032506360
Taal: Nederlands
Uitgever: Simon & Schuster .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 4617 - 2e dr 1998 - 218 p - 310 gr
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- De auteurs benaderen time-managent vanuit twee verschillende invalshoeken: Diana Hunt kiest de meer filosofische benadering en Pam Hait is de stem uit de praktijk. Samen ontwikkelden ze een waardevol en werkbaar programma waarbij de filosofische basis een praktische uitwerking krijgt.

DE TAO VAN DE TIJD biedt aanwijzingen voor 'onthaasten', gebaseerd op de lessen van Lao Tse, in zijn Tao Te Tjing. Ontspanning, vertrouwen in intuïtie, bewustzijn van natuurlijke ritmes en harmonie met de omgeving vormen de kernpunten. Door deze principes van de Tao toe te passen op ons denken over tijd ontstaat een natuurlijke brug tussen klassieke Chinese filosofie en hédendaW time-management.

De TA0 VAN DE TIJD geeft een vijf-stappenplan om de manier waarop je over tijd denkt en waarop je tijd gebruikt te veranderen. Daarnaast bevat het tips en oplossingen voor specifieke kwesties zoals agenderen, uitstellen, storingen, vergaderingen, afspraken, deadlines, de bergen post, te veel werk op je nemen enz. Het boek is helder geschreven en bevat voorbeelden van mensen die het programma met succes toepassen.


In 25 hoofdstukken, verdeeld over vier secties, wordt een nieuwe praktische methode van timemanagement gepresenteerd. Sectie I gaat over de theoretische achtergronden van tijdsbeleving, van timemanagementontwikkeling en van het taoïsme. Sectie II (de hoofdmoot van het boek) behandelt een 5 weken durend 'vertragingsprogramma' om zodoende de houding ten aanzien van tijd te veranderen. Per hoofdstuk is er een overzicht van de leerdoelen. Sectie III (14 korte hoofdstukken) gaat in op specifieke problemen als agenderen, prioriteiten stellen, storingen, vergaderen, overbelasting, delegeren en aanpassen. Sectie IV bespreekt het aanleren van kinderen om anders om te gaan met tijd en de betekenis van een nieuwe tijdsopvatting voor de komende eeuw. De literatuurverwijzingen staan hoofdstuksgewijs achterin. Met dit inspirerende lees- en werkboek, voorzien van visualisaties en andere oefeningen, kun je tot de kern van jezelf komen om van daaruit anders met jezelf, met de tijd en met je omgeving om te gaan. Zowel bezinnend als praktisch voor mensen die geen tijd (menen te) hebben. Tamelijk kleine letter. Eerder verschenen als 'Het tao van tijd' (a.i. 91-14-213-X); behalve de titel ongewijzigd.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hunt , Diana . & Pam Hait . [ isbn  9789032506360 ] 4617 - De Tao van de Tijd . ( Een praktische gids voor TIME-MANAGEMENT . ) DE TAO VAN DE TIJD sluit aan bij de huidige theorie van timemanagement. Het richt zich op de vraag: Wat wil ik doen in mijn leven, gezien de beperkte tijd?  - Hunt , Diana . & Pam Hait . [ isbn  9789032506360 ] 4617 - De Tao van de Tijd . ( Een praktische gids voor TIME-MANAGEMENT . ) DE TAO VAN DE TIJD sluit aan bij de huidige theorie van timemanagement. Het richt zich op de vraag: Wat wil ik doen in mijn leven, gezien de beperkte tijd?  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.