Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Henderson, H.H.F. / Toors, H / Ebbelink-Bosch /Riijks - Het

Schrijver:
Titel: Het Nieuwe Kookboek
ISBN: 9789021524184
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos /Culinaire Boekerij , 1999
Bijzonderheden: Zeer net gebonden kookboek met fotoopdruk, 510 pag., ISBN 9789021524184
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
HET NIEUWE KOOKBOEK


• Dit is het grote, complete kwaliteitskookboek voor iedereen die kookt - voor zichzelf of voor het gezin, voor de dagelijkse maaltijd of voor een bijzondere gelegenheid.
• Dit is het veelgebruikte standaardkookboek voor wie degelijk koken wil leren - in gebruik bij veel beroepsopleidingen. Maar ook het veelgekochte kookboek voor wie de kookkunst al verstaat - met veel ideeën voor nieuwe variaties. Meer dan 700.000 exemplaren bewijzen het succes!
• Nu in een ingrijpend herziene en verbeterde nieuwe editie, is HET NIEUWE KOOKBOEK aantrekkelijker dan ooit.

In HET NIEUWE KOOKBOEK vindt u: - meer dan 1000 recepten met een grote variatie: traditioneel en
modern, uit eigen land en internationaal; - stap-voor-stap bereidingstechnieken afgebeeld in heldere,
instructieve fotoseries; - tientallen kleurenfoto's van de heerlijkste gerechten; - praktische informatie over voedingswaarde, inkoop, bewaren enz.; - een omvangrijk register waarin u alle recepten snel kunt terugvinden.

HET NIEUWE KOOKBOEK: bewezen kwaliteit, ook voor üw keuken!
Recensie(s)

De kooktechnieken in dit basiskookboek zijn duidelijk beschreven, elk hoofdstuk wordt voorafgegaan door een inleidend stuk receptenleer. De recepten zijn ingedeeld naar rubriek. Er zijn eenvoudige basisrecepten, maar er is ook aandacht besteed aan recepten voor luxe gerechten. Vaak worden menusuggesties en tips voor variatie gegeven. Behalve receptuur voor de gewone hoofdmaaltijden zijn recepten opgenomen voor tussenmaaltijden, koekjes, inmaak, jam, conserveren op alcohol e.d. In het overzicht bereidingstechnieken een stukje over de magnetron, in de recepten staan geen aanwijzingen voor magnetrongebruik. De ingredientenlijsten zijn cursief in zachtgroene letter in de marge gedrukt (haast onleesbaar), de recepten zijn in zwarte inkt gedrukt in een zeer kleine letter. Met alfabetisch register. Veranderingen vanaf de 36e druk: de kleurenfoto's van gerechten en van moeilijke kooktechnieken zijn weggelaten; enkele hoofdstukken zijn opnieuw gerangschikt; er zijn nieuwe gerechten uit de wereldkeuken opgenomen; de inleidingen bij de hoofdstukken zijn gedegener. Bij deze 38e druk zijn de recepten aangepast aan nieuwe kooktrends en inzichten op het gebied van voedingsmiddelen en is het omslag van zestig jaar geleden gebruikt.

Redactie
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henderson, H.H.F. /   Toors, H / Ebbelink-Bosch /Riijks - Het  Nieuwe Kookboek