Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Brandt Lammers, Miep Slinkert-Duhen - Volksdans in ontwikkelin

Schrijver:
Titel: Volksdans in ontwikkeling- handboek voor het bewerken van volksdansen en het geven van danslessen aan verstandelijk gehandicapten en psychiatrische patienten.
ISBN: 9789065420428
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Nevafoon, 1991
Bijzonderheden: Nette grote paperback, 218 pag.
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)

Volksdansen zijn in Nederland tot nu toe aangepast voor kinderen en voor ouderen. Voor het eerst is er nu een bundel samengesteld met volksdansen voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische patiënten. De keus van de dansen is overgenomen uit (Anonymus), 'Dansen voor ouderen' (deel een en drie, Winschoten 1983). De 31 dansbeschrijvingen worden voorafgegaan door drie theoretische hoofdstukken over methodiek en didaktiek van lesgeven in volksdans met nadruk op het bewerken, over volksdansen met verstandelijk gehandicapten en met psychiatrische patiënten waarin eenvoudige informatie over deze groepen. Onder auspiciën van het LCA (Landelijk Centrum voor Amateurdans) in Utrecht hebben Wil Brandt, Miep Slinkert en Petra Zwinkels het boek vanuit de praktijk geschreven, voor zowel volksdansdocenten als voor begeleiders van deze groepen. Het is een sympathiek en handig boek, dat het dansplezier in de geestelijke gezondheidszorg wil vergroten.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brandt Lammers, Miep Slinkert-Duhen - Volksdans  in ontwikkeling- handboek voor het bewerken van volksdansen en het geven van danslessen aan verstandelijk gehandicapten en psychiatrische patienten.